Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Тернопільщині 34-річний чоловік вбив студентку через ревнощі

  • 16.09.2019, 13:58
  • 861

У суботу, 14 вересня, у селі Воля Теребовлянського району Тернопільської області 34-річний чоловік наніс близько десяти ножових поранень в руки та область грудної клітки 18-річній дівчині, з якою зустрічався впродовж кількох років

Постраждала від отриманих травм померла дорогою до лікарні, написала прес-служба поліції Тернопільської області, інформує OBOZREVATEL

Друзі потерпілої розповіли, що пара не спілкувалася близько трьох тижнів, оскільки дівчина поїхала на навчання до Тернополя. Вона була студенткою другого курсу місцевого вишу.

Дівчина зі своїми друзями, хлопцями та дівчатами, поїхала до району на свято. У момент, коли юнаки відійшли, до студентки підбіг невідомий чоловік, почав кричати, а потім витягнув ніж і наніс їй удари. За дівчину заступився один з хлопців, але і його нападник встиг поранити.

Після цього чоловік утік у невідомому напрямку, а дівчина померла дорогою до лікарні. Пораненому хлопцеві надали допомогу.

За словами начальника Теребовлянського відділу поліції Сергія Осадци, на пошуки зловмисника підняли місцевий відділ поліції, кінологів, спецпризначенців. Правоохоронці перевірили район та лісосмугу.

Нападника знайшли уже вранці, він ховався у лісі, неподалік від власного помешкання. Одна з версій вбивства — ревнощі.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому повідомили про підозру за статтею 115 частина 1 ККУ — умисне вбивство. Вирішуватиметься питання про обрання міри запобіжного заходу.

Схожі новини