Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сенцов приїде до Львова наступного тижня

  • 10.09.2019, 15:58
  • 669

Звільнений із російського полону режисер Олег Сенцов відвідає Львів у межах Форуму видавців із метою презентації своєї книги.

Про це розповів сам Сенцов сьогодні, 10 вересня, під час пресконференції в Українському Домі в Києві, яку він дав спільно з іншим звільненим політв’язнем Олександром Кольченком, повідомляє «Вголос».

Нова книга кінорежисера має назву «Маркетер» і виходить друком у львівському «Видавництві Старого Лева». Раніше видавництво вже видавало іншу книгу Сенцова «Жизня», оповідання з якої автор написав близько 10 років тому.

«Готую зараз дві книги. Одна з них „Маркетер“, яка вийде у „Видавництві Старого Лева“. Це збірник оповідань. 22 вересня буде презентація, і я там буду присутній», — сказав він.

«Маркетер» — збірка малої автобіографічної прози Олега, яку він написав під час в ув’язнення. Автор розповідає в ній здебільшого про свої студентські роки: складання іспитів, будні в гуртожитку і на квартирах, нестримні веселощі, безгрошів’я — звичні складові життя молоді, яка здобуває знання.

Схожі новини