Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський та Путін домовилися про особисту зустріч

Третій контакт між Зеленським і Путіним буде особистою зустріччю в «нормандському форматі» 

Українська влада має намір вирішувати конфліктні питання у відносинах між Києвом і Москвою крок за кроком.

Як зазначив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю телеканалу 1+1, йдеться про конкретні строки і представників.

Під час другої телефонної розмови Володимира Путіна і Зеленського вони домовились, що третій контакт між ними буде особистою зустріччю в «нормандському форматі».

«Нашою стороною вона була запланована. Чесно кажучи, він мені сказав, що раніше були такі стосунки, що про ніякі зустрічі не може бути [мова], але щоб вирішувати в Мінському форматі нам потрібно зустрічатися в Нормандському. Я вважаю, що тільки дивлячись очі в очі і в присутності західних лідерів ми можемо домовитись і підписатись — що найважливіше», — заявив український президент.

Зеленський зазначив, що після завершення військового конфлікту з РФ «буде відверта розмова: з іменами сучасних політиків, сучасних представників засобів масової інформації».

«Дивіться, ми просто в демократичній країні живемо, але в мене є інформація з прізвищами: хто що робить, хто від кого отримує гроші, хто які акценти, хто які меседжі дає на телебаченні, в газета — що в цілому відбувається заради того, щоб вони просто не повернулись. Вся інформація є — це найголовніше. І всі будуть за це відповідати», — пообіцяв він.

Схожі новини