Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Після обвалу будинку у Дрогобичі президент обіцяє аудит по всій країні

  • 28.08.2019, 17:14
  • 555

Зеленський заявив, що завданням нового уряду буде проведення аудиту всіх житлових будинків по всій країні та розробка у найкоротший термін програми приведення до належного стану старих і зведення нових

Президент України Володимир Зеленський відреагував на трагедію у Дрогобичі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНІАН

«Цієї ночі в Дрогобичі під завалами під’їзду чотириповерхового будинку обірвалося життя двох людей. У роботах на місці трагедії задіяні всі необхідні сили місцевих рятувальників, кількох людей уже звільнили з-під завалів, з іншими тримають зв’язок мобільними телефонами. Дуже сподіваюся, що всіх вдасться врятувати», — написав він.

Зеленський нагадав, що версій причин трагедії поки дві: вибух побутового газу та зношеність дерев’яних перекриттів.

«На жаль, житловий фонд, особливо в невеликих містах, перебуває здебільшого у незадовільному стані — про капітальний ремонт там не чули ще з радянських часів. Неможливо будувати нову країну, не будуючи чи хоча б капітально не відновлюючи будинки українців», — зазначив президент.

Зеленський заявив, що завданням нового уряду буде проведення аудиту всіх житлових будинків по всій країні та розробка у найкоротший термін програми приведення до належного стану старих і зведення нових.

Він також висловив співчуття родичам загиблих.

Схожі новини