Передплата 2024 «Добра кухня»

У Миколаєві поліція затримала "блогера", який побив ветерана АТО і погрожував зґвалтувати народного депутата

  • 18.08.2019, 17:34
  • 595

У Миколаєві Національна поліція затримала раніше судимого за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю "блогера" з Бердичива Артура Сороченка за скоєння хуліганський дій.

Про це повідомляє телеканал «Прямий».

Зловмисник, який має кримінальні прізвиська «Малиш» и «Турик», намагається вести активну діяльність у соціальних мережах. Також відомо, що 26 липня «блогер» під Житомиром вчиняв хуліганські дії та побив ветерана АТО, що також стало об’єктом численних публікації в онлайн-виданнях.

«Тож, маючи санкціоноване ухвалою суду доручення Хмельницького ГУНП на затримання вказаного зловмисника з метою його приводу до суду, миколаївські оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області, разом із співробітниками спецпідрозділу поліції особливого призначення затримали підозрюваного та направили його до Хмельниччини», — йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Миколаївської області.

Нагадаємо, після побиття ветерана АТО Сороченка внесли у базу даних «Миротворця». Тоді він пригрозив переловити і побити по одному персонал сайту і зґвалтувати в неприродній формі «вашого Геращенка», який є чинном народним депутатом.

Схожі новини