Передплата 2024 ВЗ

Рік пошуків: у Польщі затримали вбивцю 17-річної дівчини на Кіровоградщині

  • 15.08.2019, 11:33
  • 861

Молодика доставлять до суду для обрання запобіжного заходу

Поліцейські знайшли підозрюваного у вбивстві 17-річної Діани Хріненко, який тривалий час переховувався за кордоном, передає УНІАН

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України з посиланням на першого заступника голови Нацполіції — начальника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна.

Як встановили слідчі, вночі 24 серпня 2018 року 28-річний мешканець Знам’янського району Кіровоградщини напав на 17-річну Діану Хріненко, яка поверталася додому з дискотеки.

Дівчина встигла зателефонувати своєму хлопцю і повідомити про напад. Однак зв’язок перервався. Останки тіла мертвої Діани Хріненко знайшли тільки у березні 2019-го.

«У рамках пошукових та оперативних заходів, спрямованих на встановлення обставин пригоди, ми, в буквальному сенсі, обшукали кожен колодязь, кожну канаву, обійшли кожне подвір’я та перевірили всіх раніше судимих громадян і осіб без постійного місця проживання», — прокоментував хід слідства заступник голови ГУНП В’ячеслав Аброськін.

За словами Аброськіна, невдовзі поліцейським вдалось встановити місце перебування ймовірного вбивці, його оголосили в розшук.

«Поліцейським вдалося встановити місце перебування підозрюваного. Виявилося, що після скоєння злочину чоловік упродовж тривалого часу переховувався на території Республіки Польща. Завдяки тісній співпраці українських і польських правоохоронців зловмисника передано поліції України», — інформує Департамент комунікації. Сьогодні поліцейські доставлять затриманого до суду для обрання запобіжного заходу.

Схожі новини