Передплата 2024 «Добрий господар»

Міноборони скликає нараду через стягування російських військ на Донбас

  • 15.08.2019, 11:12
  • 627

Факт стягування систем залпового вогню "Град" та іншого забороненого Мінськими домовленостями озброєння на окупованій території Луганської області обговорюватиметься на нараді у Міністерстві оборони України у четвер, 15 серпня

У нараді, зокрема, візьме участь міністр оборони, всі керівники департаментів Міноборони, представники Генерального штабу ЗСУ. Про це OBOZREVATEL розповів військовий дипломат, голова Громадської ради при Міністерстві оборони України, генерал-майор запасу Петро Гаращук.

«Це питання обов'язково буде розглянуте», — повідомив генерал.

«Наразі я також отримав інформацію від дуже шанованої структури. Але я також знаю, що в цій структурі працює багато російських розвідників, тому я поки що не можу сказати, чи можна довіряти цій інформації», — додав Гаращук.

«Я знаю одне: що президент України, Верховний головнокомандувач, міністр оборони, начальник Генерального штабу — люди, які керують військами, — не хочуть війни. Вони хочуть, щоб ця війна між Росією, яка напала на Україну, і Україною закінчилася якомога швидше. Перший пункт Мінських домовленостей — припинення вогню — має бути виконаний», — наголосив генерал.

Схожі новини