Передплата 2024 «Добрий господар»

Вхідні двері з алюмінію. Зручні. Сучасні. Надійні

  • 24.06.2019, 11:53
  • 1 184

Під час будування або ремонту приміщення дбайливі господарі не обходять увагою такий елемент конструкції, як вхідні двері. Саме від них залежить безпека житла або офісу та його захист від атмосферних чинників: холоду, спеки, вітру, дощу або пилу.

Вхідні двері є першим елементом інтер’єру, який зустрічає відвідувачів та справляє на них враження про дизайн помешкання або добробут господарів. Тому важлива не тільки надійність конструкції, а і її вигляд. Ці дві складові — практичність та естетику — органічно поєднує продукція відомого німецького концерну Hörmann.

Що пропонує компанія

На український ринок компанія прийшла близько 20 років тому. За цей час наші співвітчизники гідно оцінили:

— гаражні та в’їзні ворота;

— вхідні, міжкімнатні та гаражні бокові двері;

— електроприводи та автоматичні системи керування.

Якісну брендову продукцію можна придбати на сайті офіційного представника компанії в Україні. Алюмінієві вхідні двері Hörmann — одна з найпопулярніших позицій. Принципова новизна продукту для українців, звиклих до дерева або пластику, полягає у незвичному матеріалі. Інколи алюміній поєднується з міцним склом.

У практичному використанні алюміній навіть переважає традиційні матеріали. Такі вироби міцні, надійні, не розсихаються, не просідають та не потребують підфарбовування. Гарна шумо- та вологоізоляція дозволяє зберегти сприятливий мікроклімат у приміщенні й заощадити на опаленні. Суттєва ціна алюмінієвих дверей компенсується їхніми високими експлуатаційними характеристиками.

Каталог інтернет-магазину Hörmann пропонує 4 варіанти брендової продукції, які вирізняються за матеріалом, виконанням та функціональним оздобленням:

  • ThermoCarbon;
  • ThermoSafe;
  • Thermo65;
  • TopComfort.

Алюмінієві моделі преміум-класу ThermoCarbon і вищого класу ThermoSafe надійно слугують довгі роки та не втрачають презентабельного вигляду. Скляне полотно лінійки TopComfort забезпечує теплоізоляцію, захист від проникнення. До того ж вони пропускають максимум світла до передпокою. Бюджетним варіантом є лінійка Thermo65, що виготовляється зі сталі.

Від злому захищає 9-кратний (ThermoCarbon) і 5-кратний (інші моделі) замикальний пристрій з антивандальним захистом. Перевага продуктів Hörmann над конкурентами у тому, що все протизламне обладнання непомітне зовні. Двері виглядають витончено та стильно.

Клієнти мають можливість обрати серед різноманітних кольорів та відтінків за шкалою RAL.

Замовлення можна зробити онлайн або телефоном.