Передплата 2024 «Добра кухня»

"Зупинити капітуляцію!". Під стінами АП зібралися мітингарі (відео, фото)

Ввечері 10 червня під Адміністрацією президента зібралися невдоволені останніми заявами президента та його оточення, які по суті означають ймовірну капітуляцію перед агресором

Як пише «Українська правда», на мітингу зібралося близько кількох тисяч людей.

Люди обурюються через заяви голови української групи в ТКГ Леоніда Кучми про необхідність ввести в нові домовленості пункт, про нестріляння у відповідь.

«Під центральним входом до АП відбулась штовханина. Учасники акції хотіли повісили табличку „Адміністрація губернатора Малоросії“, однак поліція її вирвала і порвала. Після цього люди накинулися на поліцейського. У свою чергу, він говорить, що не дозволить символіці агресора висіти на держадміністрації», — йдеться у повідомленні.

«Нехай допустять ветеранів до формування дорожньої карти в Мінську, інакше це буде капітуляція», — говорять ініціатори акції.

Крім того, активісти спалили білий прапор, який є символом капітуляції.

Як зазначають організатори у Facebook, мета протесту — «введення в групу, що складає дорожню карту до Мінська, людей з ветеранів, що мають довіру у ветеранському оточенні, які б інформували про вимоги, що ставляться парламентерам в Мінську і обгрунтовували ті або інші рішення»

Схожі новини