Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ФСБ планує "захищатися від України" на Азові

Російські силовики вживають "додаткових заходів щодо забезпечення безпеки" в Керченській протоці

Керівник Прикордонної ФСБ Росії Володимир Кулішов, посилаючись на «загрозу нових диверсій в Криму і Керченській протоці з боку України», заявив про те, що російські силовики вживають «додаткових заходів щодо забезпечення безпеки» в Керченській протоці, передає ТАСС.

«Не дивлячись на деяку стабілізацію обстановки, ризики аналогічних провокацій на кримському напрямку зберігаються», — сказав він російським ЗМІ.

За словами Кулішова, нове керівництво країни не визнає окупації Криму і заявляє про наміри знову проходити через Керченську протоку, в тому числі з міжнародними спостерігачами та представниками зарубіжних ЗМІ.

У зв'язку з цим, за його словами, «зберігається загроза вчинення українськими спецслужбами і членами екстремістських організацій диверсій в Криму, на Керченській транспортній переправі, а також провокацій щодо російських і іноземних суден, які відвідують порти Криму».

Кулішов додав, що після захоплення українських моряків у Керченській протоці 25 листопада минулого року вжиті «додаткові заходи безпеки».

«Вжито додаткові заходи щодо забезпечення належного правопорядку в акваторії Азовського моря», — розповів він.

Схожі новини