Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові замінували школу, де працює вчителька, відома скандалом про геїв (фото)

За дивним збігом обставин, повідомлення про замінування надійшло у час, коли журналістка «ВЗ» з’ясовувала подробиці цієї гучної історії

Сьогодні вранці надійшло повідомлення про замінування Львівської середньої школи № 93. Навчальний заклад став відомим після скандалу з відео, яке учні школи виклали у мережу.

На відео вчителька української мови та літератури і християнської етики розповідає учням про нюанси статевих стосунків гомосексуалів. За словами учнів, Мирослава Данилівна Стецюк розповідає їм про те, що можна померти, якщо зайти після гея до туалету.

Відтак, учора у мережі з'явилося прохання журналістів, зокрема Вікторії Балицької, до Львівського міського управління освіти перевірити приналежності учительки до секти Гарафини Маковій. Позаяк стиль поведінки, манера висловлюватися і одягатися, притаманні Мирославі Стецюк, дуже нагадують адептів цієї секти.

«Високий Замок» вирішив провести власне розслідування інциденту. Однак цьому наразі завадило повідомлення про раптове замінування школи. Журналістка «ВЗ» зафіксувала обстановку довкола навчального закладу на фото.

Фото Сюзанни Бобкової
Фото Сюзанни Бобкової

Журналістка «ВЗ» продовжує збирати матеріали про скандальну вчительку. Результат її роботи ви зможете прочитати у тижневику «Високий Замок», у четвер, 16 травня.

Схожі новини