Передплата 2024 «Добра кухня»

Кривава бійня в коледжі в Керчі: у Слідкомі Р Ф назвали несподівану причину, чому студент Росляков вчинив масове вбивство

  • 24.04.2019, 12:58
  • 1 599

Глава Слідчого комітету (СК) Росії Олександр Бастрикін виступив з лекцією у Всеросійському державному університеті юстиції і розповів, що стало причиною масової стрілянини в Керченському технологічному технікумі у жовтні 2018 року.

Про це повідомляє «Сегодня».

На думку Бастрикіна, студент Владислав Росляков скоїв злочин через приниження, якого він зазнавав з боку однокурсників. Глава С К пояснив, що однолітки сміялися над Росляковим, оскільки він не міг дозволити собі купити одяг дорогих брендів.

«У чому причина того, що сталося в Керчі? Приниження на основі різного майнового становища. Виявляється, зараз важливо ходити в джинсах саме американських, а не в підробках. Він підробляв, купував на ринку десь, у нього мама одна була. Його постійно принижували через це. Ось результат — знайшов варіант в інтернеті, подивився, як в американській дійсності це сталося», — сказав Бастрикін.

Нагадаємо, 17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу відкрив стрілянину в навчальному закладі, після чого наклав на себе руки. «Керченським стрільцем» був оголошений студент четвертого курсу, 18-річний Владислав Росляков. Його тіло з вогнепальним пораненням голови було виявлено у бібліотеці коледжу.

Під час розслідування масового вбивства у керченському коледжі, коли загинуло 20 осіб, слідчі прийшли до остаточного висновку, що вбивця діяв сам.

Схожі новини