Передплата 2024 «Добрий господар»

Літо-2019: тренди чоловічої моди

  • 23.04.2019, 15:21
  • 4 870

Незабаром справжня спека, відпустки, довгі прогулянки та багато літніх розваг.

Настав час літнього шопінгу, який так полюбляють жінки та ненавидять особи чоловічої статі. Але одягатися треба, і бажано, щоб нове вбрання пасувало, було комфортним та модним. В магазині Intertop https://intertop.ua/catalog/odezhda/muzhskaya/ доступні якісні брендові літні футболки для чоловіків будь-якого віку. На що звернути увагу, щоб нова річ стала улюбленою?

Зручність

Чоловіча щоденна мода неймовірно консервативна. Більшість моделей розроблені ще у прошлому сторіччі, змінюється лише тканина та фурнітура. Що важливо для чоловіка влітку? Вентиляція, свобода руху, великі кишені для смартфона, ключей та дрібничок. Все це є в новій колекції надзручних джинсів бренду Emporio Armani. Заявдяки фірмовим лекалам посадка джинсів на фигурі максимально зручна та створює молодіжний спортивний вигляд.

Тканини

Виключно натуральні, гігроскопічні, якісні. Ткань для чоловічого одягу повинна витримувати часте прання, не втрачати форму, колір та привабливий вигляд. Зверніть увагу на футболки спортивного крою від брендів The North Face та Timberland. Виробники використали якісні тканини та подвійні шви для більшої стійкості виробу. Прінти створені із використання термостійких фарб, тому витримають багато циклів прання та прасування.

Колір

Більшість брендів дотримуються улюблених чоловічих кольорів: чорний, сірий, сіро-зелений, хакі, синій, бордовий. В цьому сезоні особливо модний білий колір, тому обов'язково придбайте хоча б одну новеньку білу футболку із цікавим принтом: малюнком або написом.

Яскраві кольори пасують підтягнутим особам, які багато часу провели у спортивному залі. Саме для таких завзятих спортсменів розроблена колекція футболок бренду MARC O`POLO в жовтій та блакитній гаммі.

Гавайський стиль додає веселощів да створює атмосферу відпустки посеред спекотного міста — вирішили дизайнери бренду Napapijri, що створили шокуюче квітучу колекцію футболок із різнокольоровим рослинним орнаментом

Прінти

Брендові речі досить стримані у використанні прінтів та не дозволяють собі пустощів. Такі вироби однаково підійдуть молодим хлопцям та чоловікам поважного віку. Принт вностить цікавінку до загального Look та відволікає увагу від проблемних зон.

Є одне літнє правило: футболок багато не буває. Обирайте нові речі, оновлюйте гардероб та зустрічайте літній сезон із гарними настроєм.

Схожі новини