Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський після екзит-полу: Обіцяю, що ніколи не підведу вас усіх

Кандидат у президенти Володимир Зеленський пообіцяв, що не підведе українців.

Про це він сказав у своєму штабі у КВЦ «Парковий» після озвучення результатів екзит-полів.

Зеленський вийшов під пісню з фільму «Слуга народу», до озвучення результатів екзит-полу, давати якісь коментарі відмовився, але попозував для фото і селфі.

Після оголошення результатів екзит-полу, Зеленський поцілував і обняв дружину, а потім усіх представників свого штабу, що були поруч з ним на сцені.

«I feel good. Thank you. Don't cry», — Зеленський почав свою промову англійською, але швидко перейшов на українську.

«Ми зробили це разом. Дякую кожному. Зараз не буде ніякого пафосу. Я просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку і за те, о вони це пережили. Моїй дружині за силу і витримку. Якби вона раніше почула все, що про мене говорили, вона, мабуть, не вийшла б за мене. Батькам моєї дружини. Дякую усій моїй команді», — сказав Зеленський.

Він також подякував прибиральницям, які працюють у штабі, «Кварталу 95», правоохоронцям, СБУ, що «тримали його в тонусі», військовим і волонтерам, спостерігачам.

«Дякую тим, хто мене підтримали і тим, хто зробив інший вибрів. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас усіх», — сказав Зеленський.

«І наостанок поки я офіційно не президент, я можу сказати як громадянин України усім країнам пострадянського союзу: подивіться на нас — усе можливо!», — сказав Зеленський і пішов зі сцени, попри те, що журналісти кричали «А як же запитання?».

Схожі новини