Передплата 2024 «Добрий господар»

Корону «Міс Львів-2019» одягнули майбутній юристці

19-річна студентка Франкового університету Олена Фірут каже, про перемогу на конкурсі краси мріяла з дитинства.

У Оперному театрі відбувся ювілейний, 10-й конкурс краси «Міс Львів-2019». Спочатку короновані міс (за усі десять років) вийшли на сцену на своє дефіле у вечірніх сукнях, а згодом міс зі стажем по черзі виходили на сцену і вживалися у роль ведучої — працювали разом із ведучим вечора Тімуром Мірошниченком. «Знаю, нова „Міс Львів“ гідно представить наше місто на інших конкурсах краси», — заявила зі сцени володарка титулу «Міс Львів-2018» Наталія Болюх. Атмосферу свята «тримали» виступи музикантів, серед яких були гурт «Антитіла», Мама Ріка, Артем Пивоваров, Рекенвальд, BAKUN. VIP-гостею шоу «Міс Львів» була телеведуча Катерина Осадча зі «Світським життям».

Під час арт-виходу красуні демонстрували львівську субкультуру — батярів. Під відомий шлягер «Тільки ві Львові» дівчата танцювали, як батярки, вийшовши на сцену у штанах на підтяжках та білих топах. Тим часом на екрані транслювали ретро-кадри, де старовинними вуличками міста Лева на роверах їхали батяри-бешкетники… Далі красуні дефілювали у купальниках, після цього демонстрували стиль вишуканих львівських панянок. Ходили по сцені з парасольками, натякаючи на плаксиву львівську погоду…

І ось журі пішло радитися щодо обрання суперфіналісток. Директор оргкомітету «Міс Україна» Вікторія Кіосе сказала, що журі обере не лише «Міс Львова», а й дівчину, яка поїде представляти місто на Всеукраїнський конкурс краси. Тому шукають «вродливу і харизматичну дівчину, яка нічого зі себе не корчить»…

Стрічку «Міс бікіні» отримала Вікторія Стрілко, «Міс дружба» — Юліанна Глушко, «Міс глядацьких симпатій» — Віталія Онисик. Традиційно відзначили і «Міс добре серце» (за результатами соціальних ініціатив) — Лілія Гулька. Титул «Друга віце-міс Львів 2019» виборола 22-річна студентка медуніверситету, майбутній медик-педіатр Антоніна Ступар. «Першою віце-міс» стала Марта Марциняк, студентка факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка.

Головна ж корона конкурсу дісталася 19-річній студентці юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Олені Фірут. Дівчина — професійна модель, займається спортом. Захоплюється фотографуванням та малюванням. Минулого року стала переможницею міжнародного конкурсу краси Miss & Mister Planet-2018, який проходив у Тбілісі (Грузія). У коментарі для «ВЗ» Олена Фірут сказала, що про перемогу на конкурсі «Міс Львів» мріяла з раннього дитинства, і що готова гідно представити місто на конкурсі «Міс Україна».

Фото: Євген Кравс