Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський не хоче брати участь у дебатах на НСК «Олімпійський», — Герасимов

  • 11.04.2019, 12:28
  • 731

Президент Петро Порошенко підтвердив участь в дебатах 14 квітня на НСК «Олімпійський», в той час як кандидат Володимир Зеленський не хоче брати в них участь.

Про це розповів голова фракції БПП Артур Герасимов, передає телеканал «Прямий».

«Петро Олексійович Порошенко підтверджує свою участь у дебатах на НСК „Олімпійський“ 14 квітня о 14:14. На жаль, сьогодні ми почули від команди Володимира Олександровича, що він не готовий, не хоче брати участь в цих дебатах. Ми не розуміємо, якого кота в мішку вони ховають. Чому 14 є дуже зручним? Тому що, перш за все, треба думати про людей. 14 це вихідний, багато людей хоче приїхати з регіонів України і саме час о 14:14 дозволяє людям і приїхати і повернутися додому вчасно до початку робочого тижня», — розповів він.

Герасимов додав, що також піднімалось питання дебатів, які мають відбутись на суспільному телебаченні 19 квітня о 20:00.

«На жаль, ми не почули зрозумілої позиції від команди Зеленського, тому що незрозуміло, чи він буде брати участь в офіційних дебатах. Ми б хотіли підтвердити, що ми готові розмовляти і про 19 число, але у нас дуже багато тем для обговорення. На сьогодні окрім тем нацбезпеки та оборони є питання економічного розвитку, розвитку соцпрограм, турботи про пенсіонерів. Тому ми готові навіть до дебатів в проміжні дати, бо дуже багато питань виникає до програми іншого кандидата. 14 квітня о 14:14 ми чекаємо Володимира Олександровича Зеленського на дебатах на НСК «Олімпійський», — зазначив лідер фракції БПП.

Нагадаємо, що виборчий штаб кандидата у президенти України Петра Порошенка наполягає на тому, щоб дебати з іншим кандидатом, який вийшов у другий тур, Володимиром Зеленським відбулись саме 14 квітня.

Голова фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов повідомив, що президент Петро Порошенко згодний на дебати у будь-який день, зокрема і 19 квітня.

Схожі новини