Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Франції за підозрою у сутенерстві затримали «главу представництва ДНР», — ЗМІ

  • 11.04.2019, 09:57
  • 575

У Франції затримали «главу представництва» самопроголошеної «Донецької народної республіки» в Марселі Юбера Файяра.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє «РИА Новости», передає ТСН.

«У Юбера є діти, яким треба допомагати. Він втратив роботу деякий час тому і перебував у дещо обмежених фінансових умовах. Водночас він зустрів жінку, українку. Не можу сказати, які у них були стосунки, мене там не було. Але суть в тому, що вона запропонувала позичити йому якусь суму грошей», — розповів співрозмовник агентства.

За даними джерела, на ранок після отримання грошей до будинку Файяра прибула поліція, яка вилучила гроші і затримала його за звинуваченням у сутенерстві.

«Наразі він перебуває під вартою в одній із комун в окрузі Екс-ан-Прованс», — додало джерело, уточнивши, що телефон Файяра нині недосяжний.

Своєю чергою ЗМІ зазначає, що наступного тижня Файяр збирався відвідати п'ятий Ялтинський міжнародний економічний форум, а наприкінці квітня готувався до відкриття ще одного «представницького центру ДНР» на території Франції.

Нагадаємо, у вересні минулого року у Франції відкрилося представництво самопроголошеної «ДНР». Сталося це у готелі «Новотель», що у середмісті Марселя. Серед гостей сепаратистів було кілька місцевих депутатів, які розрізали символічний триколор. Французька влада вже відхрестилася від так званого посольства.

Схожі новини