Передплата 2024 «Добрий господар»

Порошенко обіцяє кардинально змінити команду

Кандидат у президенти Петро Порошенко заявив про наміри суттєво змінити свою команду та здійснювати подальші реформи.

Про це Порошенко заявив ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу «Україна».

«Будуть змінені ключові речі. Буде змінено команду, буде велика кількість молодих людей. Зараз я маю велику кількість пропозицій, які ми аналізуємо і які будуть представлені», — зазначив Порошенко.

«Буде суттєво укріплена обороноздатність держави. Будуть продовжені реформи, які забезпечать економічне зростання, подолання бідності і забезпечення добробуту», — заявив кандидат.

Порошенко наголосив, що економічне зростання і рух до ЄС будуть «різко прискорені», а вже у грудні 2019 року країнам-членам НАТО буде запропоновано підписати план дій щодо членства України в НАТО.

«Додому буде повернено наших полонених хлопців, які утримуються у в'язницях Москви. Буде зроблено багато кроків, які значно зміцнять мир. Зараз це буде моїм першим пріорітетом», — заявив Порошенко.

«Ми точно знаємо, куди і як рухатися», — додав він і назвав результати екзит-полів та підсумки першого туру виборів виборів-2019 «одним з найважчих уроків у своєму житті».

«Це дуже сильний стимул, щоб мною було проаналізовано усі 5 років (правління — ред.) з усіма помилками, які було зроблено. На наступні 5 років цей урок я дуже добре засвоїв», — заявив президент.

Схожі новини