Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Маленька Олімпіада» у Львові: каратисти з різних країн світу змагались за призи International Lviv Open Cup-2019

  • 18.03.2019, 18:10
  • 880

У Львові 16 та 17 березня відбувся традиційний турнір з карате International Lviv Open Cup-2019, який став другим з шести етапів Прем’єр-ліги Української федерації карате. Також він внесений до програми «Відкриті кубки Львова» Львівської міської ради.

Цього року International Lviv Open Cup-2019 зібрав у Львові понад тисячу провідних каратистів з 10-ти країн світу.

Приїхали позмагатись до Львова перші номери національних збірних команд України, Білорусі, Польщі, Чехії, Індії, Ізраїлю, Латвії, Ірландії, Великобританії та Словаччини.

Змагання відбувались у найбільшому спорткомплексі Львова — легкоатлетичному манежі з велотреком Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Це дозволило організувати одночасно більшу кількість поєдинків. Здебільшого, в Україні змагання відбуваються на чотирьох татамі одночасно, на INTERNATIONAL OPEN KARATE CUP — одразу на шести.

«Вперше у цьому році ми застосовуємо професійне освітлення, онлайн трансляцію з усіх татамі, повтори та застосування телевізійного екрану. Там глядачі і спортсмени зможуть спостерігати за усіма найцікавішими моментами змагань», — розповів президент СК «Самурай», який є організатором змагань, Назарій Вітер.

У цьому сезоні Lviv Open Cup-2019 став другим з шести етапів Прем'єр-ліги Української федерації карате. За головні призи змагались каратисти усіх вікових категорій — від дітей 8-ми років до юніорів та дорослих.

За рівнем спортсменів Lviv Open Cup-2019 визнано одним з найкращих турнірів Української федерації карате.

«Відкритий Кубок Львова» з карате ми проводимо уже втретє, тому можна сказати, що кожного разу ми виходимо на нову сходинку. В першу чергу це стосується загальної організації та якості проведення змагань. Минулого року ми взяли високу планку і стараємось її втримати. Мова йде, звісно, про приїзд перших номерів національних збірних окремих країн. Деякі країни наші змагання зробили для себе відбором на чемпіонат Європи та різні престижні міжнародні кубки. У Львові на базі нашого турніру вони формуватимуть склад своїх національних збірних", — зазначив Назарій Вітер.

За підсумками змагань перше загально-командне місце вибороли каратисти львівського клубу «Юніон». У їх активі 12 золотих, 5 срібних та 16 бронзових медалей.

Нагадаємо, МОК прийняв рішення про включення у програму Олімпійських ігор-2020 у Токіо п’ять нових видів спорту. Серед них і карате.

Схожі новини