Передплата 2024 ВЗ

«Отримав за лупу»: у мережі висміяли ганьбу російського «Шерлока Холмса»

  • 18.03.2019, 16:33
  • 1 125

У Росії голова слідчого комітету Р Ф Олександр Бастрикін став об’єктом насмішок у мережі після того, як він для збільшення зображення на комп’ютері використовував лупу.

Про це повідомляє OBOZREVATEL. Даний інцидент трапився під час прийому громадян у Москві. Знімки були опубліковані на сайті відомства.

На двох фотографіях було показано, як Бастрикін розглядає фотографії з місця події. Щоб збільшити знімки, голова СКР використовував збільшувальне скло.
Невміння користуватися сучасною технікою відразу ж стало приводом для жартів у соцмережах.

«Рейхсмаршал слідчих військ Бастрикін на схилі років грається в Шерлока Холмса», «Бастрикін за лупою. Ось ці копалини, що збільшують фото на комп'ютері за допомогою лупи, претендують на лідерство в усьому світі», «Сподіваємося, він не захоче помалювати у пейнті», «Бастрикін дивиться на кількість виправдувальних вироків у Росії», «Бастрикін шукає екстремізм у твоїх коментарях», «Перший — Золотов, другий — Бастрикін! Ну ви зрозуміли, це я щодо мізків у путінському королівстві!», «Бастрикін намагається розгледіти твою пенсію», «Бастрикін отримав за лупу, а за щоку отримав весь російський народ», — писали у мережі.

Схожі новини