Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мітинг проти розкрадання в «оборонці» у Києві: правоохоронців закидали іграшковими свинками

  • 16.03.2019, 15:41
  • 905

Учасники акції «Національного корпусу» провели мітинг біля Адміністрації Президента України з вимогою покарати винних у розкраданні коштів в оборонному секторі, зокрема держконцерну «Укроборонпром».

Про це повідомляє УНІАН.

Дорогою на Банкову учасники акції кидали у повітря та у правоохоронців, які їх супроводжували, м'які іграшки свиней.
Підхід до АП посилено охоронявся. Учасники акції продовжили кидати м'які іграшки у правоохоронців та вигукували свої вимоги покарати фігурантів журналістського розслідування щодо розкрадання військового бюджету.

Лідер «Нацкорпусу» Андрій Білецький під час виступу перед учасниками акції висловив переконання, що Президент Петро Порошенко не може покарати колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина Ігора, які, згідно з інформацією журналістів, заробляли мільйони на незаконних схемах. Він висловив переконання, що влада сама себе не покарає, а цього можна досягнути виключно завдяки громадянським акціям протесту та спротиву всієї України.

Білецький заявив, «Нацкорпус» припинить акції, якщо Президент покарає фігурантів корупційний схем в «оборонці». Активісти заявили, що наступної суботи знову зберуться на таку саму акцію.

Схожі новини