Передплата 2024 «Добра кухня»

Держкіно заборонить фільми за участю італійського співака Аль Бано

  • 11.03.2019, 19:34
  • 808

Державне агентство з питань кіно заборонить фільми та серіали з участю відомого італійського співака Аль Бано (Альбано Каррізі).

Про це розповіли у відділі державного регулювання кіновідеопрокату Держкіно, повідомляє УНН.

«Якщо він потрапив до переліку (осіб, які створюють загрозу національній безпеці — ред.), то буде заборона на всі фільми з його участю, ще технічно це питання трошки затримується. Як тільки з’являється нове прізвище в переліку, ми, звичайно, опрацьовуємо його і забороняємо», — розповіли у відділі державного регулювання кіновідеопрокату.

За мотивами музики Аль Бано було створено 7 художніх музичних фільмів: «На сонці» (1967), «Все золото світу» (1968), «Її звуть донна Роза» (1969), «З думкою про тебе» (1969), «Усміхнений хлопчик» (1969), «Північ любові» (1970), «Ангели без раю» (1970), в яких він разом з дружиною зіграв головні ролі. Також він знявся у низці сучасних серіалів італійського виробництва.

Зазначимо, що у 2014 році в італійських ЗМІ співак заявляв про підтримку російської анексії Криму та агресії на Донбасі.

Нагадаємо, Міністерство культури України внесло італійського співака Альбано Каррізі до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Схожі новини