Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Трамп отримав дві «Золоті малини» як найгірший актор

  • 23.02.2019, 18:53
  • 474

Президент США Дональд Трамп отримав 2 нагороди «Золотої малини» (Razzie Award) в номінації «Найгірший актор», за те, що з’явився в документальних стрічках «Фаренгейт 11/9» і «Смерть нації».

Про це повідомляє УНН з посиланням на USA Today.

Церемонія нагородження відбулася вночі 23 лютого.

Трамп також отримав ще одну «Золоту малину» за найгірший акторський дует з «його незмінною дріб'язковістю».

Президент США вже отримував «Золоту малину» в категорії «Найгірший актор другого плану» в картині «Привиди цього не роблять» в 1989 році.

У номінації «Найгірша актриса» лауреатом стала Мелісса МакКарті за роль в стрічці «Іграшки для дорослих».

Премії за найгірші чоловічу і жіночу ролі другого плану отримали Джон Сі Райлі («Холмс і Ватсон») і старший радник президента США Дональда Трампа — Келліенн Конуей («Фаренгейт 11/9»).

Найгіршим фільмом визнали стрічку «Холмс і Ватсон».

Премію за найгірший ремейк або сіквел року отримав також фільм «Холмс і Ватсон», а найгіршим режисером став постановник цієї картини Етан Коен.

Нагадаємо, «Золота малина» (Razzie Award) — придумана в 1981 році американцем Джоном Вілсоном, як антинагорода, що відзначає гірші акторські роботи, сценарій, режисуру, кінопісню і фільм року. Розглядається як доповнення до премії «Оскар» — за традицією номінанти «Золотої малини» оголошуються за день до оголошення оскарівських номінантів, лауреати — за день до лауреатів «Оскара».

Схожі новини