Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скандал з чоловіком королеви Єлизавети отримав продовження: «Прийняв сумлінне рішення»

  • 10.02.2019, 08:08
  • 1 186

Чоловік королеви Єлизавети II герцог Единбурзький в 97 років добровільно відмовився від водійських прав

Про це повідомляє УНІАН.

17 січня принц Філіп став учасником дорожньо-транспортної пригоди в графстві Норфолк, неподалік від королівського палацу Сандрингем: його позашляховик Land Rover Freelander зіткнувся з автомобілем Kia і завалився на бік.

Офіційні представники королівської сім’ї стверджують, що принц не отримав серйозних травм в результаті зіткнення. Однак адвокат Рой Ворн, який проїжджав повз на момент ДТП, стверджує, що, наслідки аварії були більш серйозними.

За його словами, після зіткнення у принца Філіпа сильно боліли ноги і його витягали з машини через люк на даху.

«У мене на руках була кров принца. Все, про що я міг подумати: слава Богу, що справа не обійшлася ще гірше. Я кинувся до іншій машині — вона диміла, ніби ось-ось могла вибухнути. З заднього сидіння доносився дитячий крик. При цьому дезорієнтований Філіп кричав: Мої ноги! Куди мені подіти мої ноги!», — розповів очевидець.

Також повідомляється, що принца оглянув доктор в Сандрінгеме. У найближчі два дні йому треба було залишатися під наглядом, оскільки медики хотіли переконатися в тому, що у нього немає внутрішніх пошкоджень.

За попередніми даними, винуватцем аварії був саме принц. Йому знадобилося пройти тест на алкоголь, який показав, що він абсолютно тверезий. За словами Філіпа, йому в очі засвітило сонце, через що і сталося зіткнення.


Через два дні після цієї аварії поліція Норфолка «зробила повчання» принцу Філіпу після того, як він знову був помічений за кермом з непристебнутим ременем безпеки.

За заявою Букінгемського палацу, принц Філіп здав свої права в суботу.

У заяві палацу сказано: «Після грунтовних роздумів герцог Единбурзький прийняв рішення добровільно здати свої водійські права».

Схожі новини