Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стали відомі подробиці стрілянини в супермаркеті Харкова

  • 06.12.2018, 14:49
  • 765

Трагедія у харківському супермаркеті сталася після того, як покупець відмовився платити за зіпсовані їм продукти.

Як повідомляє харківське видання 057, начальник служби охорони магазину розповів, що трагічний випадок стався 5 грудня, близько 21:30, в супермаркеті по вулиці Київській у Харкові.

Як виявилося, до каси підійшов чоловік з надкушеним товаром, серед якого були сир, кефір і булка — продукти покупець почав їсти прямо в залі супермаркету. При цьому, коли довелося розплачуватися, виявилося, що грошей у нього не було.

«Співробітник Державної служби охорони покликав чергового поліцейського. Співробітник поліції провів покупця в кімнату для подальшого розгляду», — заявив начальник служби охорони супермаркету.

Після цього і сталася трагедія — затриманий накинувся на полісмена з ножем і тому довелося вибігти з приміщення.

«Спочатку з кімнати вибіг поліцейський, вискочив на вулицю, за ним послідував затриманий і зібрався тікати. Після цього поліцейський вистрілив у нападника з табельної зброї», — пояснив охоронець.

Нагадаємо, що в результаті інциденту нападник покупець отримав смертельне вогнепальне поранення і помер у лікарні. Також був госпіталізований і поліцейський — з ножовими пораненнями його доставили в Інститут невідкладної хірургії.

Схожі новини