Передплата 2024 «Добрий господар»

Радості — на мільйон! Голова ЦВК «привітала» себе дорогою обновкою

Голова Центрвиборчкому Тетяна Сліпачук вирішила не обмежуватися прийомом привітань із нагоди свого обрання на цю посаду. Ну як же без подарунка для себе, коханої?!

До нового крісла нові колеса пасуватимуть, вирішила Сліпачук і купила собі Audi A8 майже за мільйон гривень. Добре, хоч задекларувати обновку не забула. У поданому до НАЗК звіті Сліпачук вказала, що власницею авто стала 30 жовтня.

Задекларована вартість автівки — 987 тисяч гривень. Таких цін на Audi A8 у салонах не знайдете: вони там від трьох мільйонів стартують!

То де ж пані Сліпачук утричі дешевшу знайшла? Серед поїжджених авто. Не те, щоб на салонний варіант у неї грошей забракло (судячи з декларації, цього добра у голови ЦВК, яка до призначення займалася юридичною практикою, достатньо).

Мабуть, пані Сліпачук вирішила скромністю блиснути: бачите, мовляв, на новеньке авто не спокусилася — обійшлася восьмирічним. Ось тільки уявлення про скромність у голови ЦВК зовсім не скромне, якщо врахувати, що Audi вона прикупила на додачу до розкішного BMW за 1,6 мільйона гривень, яким обзавелася два роки тому. Але і це ще не все: у декларації Сліпачук фігурує також Mercedes-Benz G 500. Родичка дала покататися. Три авто у приватному гаражі, плюс — службове. Та стількох коліс на третину ЦВК вистачило б.

Схожі новини