Передплата 2024 «Добра кухня»

На піарницю ватажка «ДНР» Пушиліна «злили» жорсткий компромат (18+)

  • 12.11.2018, 16:45
  • 2 627

Український киберальянс отримав доступ до листування й документів так званих «депутатів народної ради «ДНР».

Частину даних хакери волонтерам міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, повідомляє УНІАН.

Так, опубліковано аудіозаписи розмов, електронне листування і документи одного з депутатів народної ради «ДНР», яка обіймає свою посаду з 4 листопада 2014 року. Йдеться про Пшеничну Наталію.


«Окремо ви можете прочитати звіт про відрядження Наталії Пшеничної відряджень в органи законодавчої влади РФ за жовтень-грудень 2017 року», — йдеться в повідомленні. Також хактивістів зацікавили аудіозаписи розмов Пшеничної. До речі, з родичами вона дуже часто розмовляє суржиком, негативно висловлюється про внутрішні процеси в «республіці», висміює і дуже неоднозначно реагує на смерть лідерів бойовиків.

Крім того, вона розкриває «секрети» про застосування РСЗВ «Град» із житлових забудов, коли мирне населення в Донецьку є практично живим щитом для російської армії. Напередодні виборів Наталія Пшенична займалася організаційними заходами і піаром ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна.

Також хактивісти з'ясували, що левову частку часу Пшеничної займає пошук порно. Разом з тим, український хактивіст Шон Таунсенд опублікував у Facebook скріншоти, зроблені з комп'ютера Пшеничної (18+):

Схожі новини