Передплата 2024 ВЗ

Українські аеропорти патрулюватимуть кінологи

  • 03.11.2018, 10:56
  • 596

Кінологічні підрозділи з 5 листопада будуть задіяні в патрулюванні чотирьох аеропортів України.

Про це заявив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін під час координаційної наради за участю керівників центрального апарату, кримінального блоку поліції у Київській, Одеській, Львівській областях та м. Києві, повідомляє сайт Національної поліції.

За словами В’ячеслава Аброськіна, останнім часом в поліції зафіксовані випадки переправлення наркотичних засобів через аеропорти. Відтак на патрулювання у великих аеропортах будуть залучені патрульні спільно з кінологами. Крім того, на чергування заступатимуть оперативники підрозділів протидії наркозлочинності.

Він зауважив, що лише через міжнародний аеропорт «Бориспіль» протягом місяця проходить 1,1 мільйона пасажирів. Посилення несення служби в аеропортах дасть можливість виявляти небажаних для нашої країни громадян, які прибувають з метою скоєння злочинів.

«Поки ми хочемо провести експеримент в аеропортах Київської області, зокрема — в аеропортах „Бориспіль“ та „Жуляни“, а також в Одесі та Львові. Згодом така робота розпочнеться і в Харкові. Спільні наряди патрульної поліції та кінологів розпочнуть роботу в зоні прильоту та відльоту, а також на прилеглій території до аеропорту. Ця робота розпочнеться вже з п’ятого листопада», — зазначив перший заступник Голови Нацполіції.

Схожі новини