Передплата 2024 «Добра кухня»

«Батьківщина» відреагувала на ультиматум Притули та натякнула на хакерів

  • 28.10.2018, 12:49
  • 937

У ВО «Батьківщина» відповіли на вимогу українського телеведучого, волонтера та шоу-мена Сергія Притули, який поставив ультиматум із вимогою вибачитись за використання його імені з метою політичного піару.

Зокрема на сайті волинської організації ВО «Батьківщина» з'явилася заява з вибаченнями.

«ВО „Батьківщина“ Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергію Дмитровичу Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу Армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Фейсбук. Сергій Дмитрович не є членом ВО „Батьківщина“ і конкретно ВО „Батьківщина“ Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності», — йдеться в заяві політсили.

Водночас у політ силі зазначили, що скандальний допис у соцмережі міг з'явитися внаслідок хакерського втручання.

«Волинська обласна організація ВО „Батьківщина“ проведе службове розслідування, яким чином і хто міг розмістити подібну неправдиву інформацію на нашій офіційній сторінці, однак не виключаємо втручання з боку недоброзичливців нашої політичної сили, адже неодноразово спостерігали намагання зі сторони вчинити хакерські атаки на сайт та офіційну сторінку нашої політичної сили», — йдеться у тексті.

Приніс вибачення Притулі і центральний офіс партії «Батьківщина». Трактували це як «непрофесійні дії волинського осередку».

«Ми повністю підтримуємо претензії Сергія щодо неправомірності використання його зображення для просування сторінки партійної організації Волинської області у соціальній мережі Facebook. Запевняємо, що ця помилка сталася з провини конкретного виконавця, дії якого призвели до прикрого непорозуміння», — йдеться в повідомленні на сайті політсили.

У «Батьківщині» пообіцяли зробити «всі необхідні висновки із ситуації, яка сталася».

Нагадаємо, Сергій Притула обурився використанням його волонтерської діяльності волинською «Батьківщиною» з метою самопіару і поставив вимогу перед партією — публічно вибачитись упродовж 24-х годин.

Схожі новини