Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Смертельна ДТП у Полтаві: постраждали іноземці

  • 21.10.2018, 15:17
  • 628

Сьогодні, 21 жовтня, в Полтаві сталась ДТП пригода за участі двох легкових автомобілів. Водій одного легковика загинув, пасажири іншого, які виявились громадянами Туреччини отримали травми, їх доставили до лікарні.

Про це повідомив речник ГУ національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв, повідомляє телеканал «Прямий».

«Сама подія сталась, сьогодні, вранці близько 5-ої години 20 хвилин. Повідомили про це поліції працівники екстреної медицини. Слідчими на місці подій було встановлено, що ДТП сталась у місті Полтава на розі вулиць 23 вересня та Івана Мазепи. Зіткнулись два транспортних засоби, два легковика, це «Део Ланос» і «Рено», — повідомив Юрій Сулаєв.

Він відзначив, що «Део Ланосом» керував мешканець Полтави 1972 року народження, який загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди. У «Рено», яке пересувалось на цьому перехресті у момент зіткнення двоє пасажирів — це двоє громадян Туреччини, один 1987, інший 1979 року народження отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

На разі, вони перебувають у першій міські лікарні, де їм надається кваліфікована допомога.

Сулаєв повідомив, що працівники поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України. В рамках цього кримінального провадження з'ясовуються всі обставини.

«Громадяни Туреччини, вони перебувають на території Полтавщини виконуючи роботи у одній з фірм, що займається укладенням асфальту на дорогах державного значення. Автомобіль, яким керував громадянин України також обслуговує цю фірму», — відзначив він.

Схожі новини