Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На кордоні з Польщею Росія нарощує воєнну потугу

CNN оприлюднила тривожні супутникові знімки

Росіяни, ймовірно, модернізують чотири військові об'єкти, розташовані в Калінінградській області. Це видно на свіжих супутникових знімках, показаних телеканалом CNN.

Перша інформація про модернізацію військових об'єктів в Калінінградській області з'явилася на початку цього року. Знімки з пташиного польоту свідчать, що росіяни модернізували бункер для зберігання ядерної зброї. Останні супутникові знімки, зняті комерційною компанією ImageSat International, підтверджують тезу про те, що Росія докладає великих зусиль для нарощування воєнної потуги принаймні на чотирьох об’єктах в Калінінградській області.

Фотографії, зроблені між 19 липня та 1 жовтня, показують роботу, яка ведеться на відкритому бункері. На інших фото — 40 нових побудованих бункерів поблизу Приморська.

Однак це не все. На знімках, опублікованих CNN, також є свідчення модернізації авіабази у Чкаловську, серед іншого — спорудження нової залізничної лінії і монтаж систем, які дозволяють літакам здійснювати посадку в несприятливих погодних умовах.

Схожі новини