Передплата 2024 ВЗ

Скандал в Одесі з еротичними фото дівчаток у нижній білизні: до відповідальності притягуватимуть батьків дітей

  • 27.09.2018, 14:28
  • 1 413

Правоохоронці притягнуть до відповідальності одеських батьків і матерів, які відпустили своїх юних дочок на зйомки в скандальній і відвертій фотосесії для реклами елітної спідньої білизни.

Публікація в мережі реклами елітної білизни за участю напівоголених 12-річних дівчаток викликала серед інтернет-користувачів хвилю обурення. У результаті справою зайнялася поліція.

Подробиці OBOZREVATEL розповіла начальник управління ювенальної превенції Національної поліції України Лариса Зуб.

На сьогоднішній день, за її словами, призначено відповідні експертизи, після яких слідчий зможе прийняти рішення і кваліфікувати статтю. Вона додала, що до відповідальності будуть притягнуті батьки школярок.

«Ми обов'язково притягнемо батьків до адміністративної відповідальності. Будуть складені протоколи про неналежне виконання батьківських обов'язків», — наголосила Лариса Зуб.

Також вона додала, що публікація фотографій дівчаток у білизні може обернутися для них серйозною небезпекою. «Подібні фото можуть викликати інтерес у людей з порушеною психікою, аж до того, що вони захочуть дізнатися адресу сім'ї і спробувати вистежити дитину», — розповіла вона.

Відзначимо, що це не перший скандал з еротичними фото дітей. У лютому нинішнього року в Запорізькому дитячому садку фотограф без відома батьків зробив знімки напівоголених діточок дошкільного віку.

У результаті татусі і мами вирішили, що їхніх дітей знімали повністю оголеними і звернулися в поліцію. Втім, за словами Лариси Зуб, експертиза не знайшла, що дітей фотографували роздягненими, знімки були зроблені до пояса.

«Але на мою думку, до дітей не можна допускати незнайомих фотографів. Це стосується як чоловіків, так і жінок, останні також можуть бути збоченцями», — наголосила вона.

Схожі новини