Передплата 2024 «Добра кухня»

Депутатка від «Батьківщини» з чоловіком побили жінку та ледь не скинули дитину в колектор

  • 11.09.2018, 18:56
  • 960

Під головним офісом партії «Батьківщина» зібралися мітингувальники із селища Шевченка, що у Подільському районі Києва.

Люди стверджують, що на території селища йде незаконна забудова, а захищає її депутатка від «Батьківщини» Ольга Веремієнко, повідомляє телеканал «Прямий».

З плакатами, гаслами та вимогами зібрались люди під головним офісом «Батьківщини». Вони стверджують, що депутатка Ольга Веремієнко захищає незаконну забудову скверу зі столітніми дубами і стверджують, що її чоловік Дмитро жорстоко побив жінок.

«Ми гуляли ввечері, зайшли на вулицю Красицького. В цей час відчинились ворота, виїхала будівельна машина, потім вилетіли люди: Ольга Веремієнко та її чоловік і сестра. Машина перегородила вулиця. Спочатку в мене вчепилась Веремієнко, потім її чоловік мене по-звірячому побив. Так жінок не б’ють, так навіть чоловіків не б’ють», — розповіла жінка.

«На початку літа ми прибирали сквер від будівельного сміття. Ми були з 12-річним сином. Він нам допомагав. До нього зі спини підбігла Ольга Веремієнко, яка схопила його за плечі та почала відштовхувати в бік котловану. Це могло скінчитися летально», — повідомила обурена мати.

Громада написала лист та звернення до Юлії Тимошенко, на яке в головному офісі поки що не відповіли.

Головна вимога мітингувальників виключити Ольгу Веремеєнко з партії «Батьківщина» і взагалі відібрати у жінки депутатський мандат.

Схожі новини