Передплата 2024 «Добрий господар»

В Росії лікар-анестезіолог згвалтував дівчину після операції, коли та перебувала під наркозом

  • 30.08.2018, 15:25
  • 13.7K

В Росії дівчину згвалтував лікар-анестезіолог: вона перебувала під наркозом після пластики на грудях, і він скористався ситуацією.

Про це повідомляє Express.

Дизайнер Еріка Бикова зробила операцію, щоб «поліпшити форму» її грудей і стверджує, що коли вона прокинулася після операції, то 59-річний лікар Юрій Черніков почав гвалтувати її.

Наразі вона відмовилася від права на анонімність, аби розповісти, що вона «залишалася безпорадною під впливом анестетика й не могла кричати».

В своєму останньому свідченні для поліції напередодні судової справи Черніков стверджував, що пара займалася сексом, але це було за згодою і що дівчина сказала йому, що вона «почуває себе добре».

Тим часом дівчина стверджує: «Я стогнала. Але я стогнала, бо не могла кричати. Це була перша операція в моєму житті. Я бачила його перед операцією. Він прийшов в мою палату, щоб розповісти про результати моїх аналізів перед операцією».

«Мій чоловік був проти операції — він вважав, що я і так досить гарна. Після операції я шалено тремтіла, і я почула голос, який сказав мені: «дівчинка, все буде добре, все буде добре», — каже Бикова. За її словами, це був голос анестезіолога.

«Тоді він дозволив собі робити те, що лікар не повинен робити. Він коментував те, що він робив. Він згвалтував мене, а я була в безпорадному стані. В той момент я могла все розуміти, але мої повіки були дуже важкими, я навіть не змогла відкрити їх повністю. Я спробувала відштовхнути його ногами, але я не змогла цього зробити», — розповідає дівчина.

За її словами, вона не могла кричати про допомогу, і вони були одні. «Я абсолютно довіряла лікарям. Я довірила йому своє життя і тіло. Довгий час я не могла зібратися і поговорити з чоловіком про це. Я навіть подала скаргу до Слідчого комітету (який відповідає за розслідування серйозних злочинів) і попросила детективів не допитувати мого чоловіка — принаймні якийсь час. Я поїхала в поліцейську дільницю і подала скаргу в МВС в Самарі в той самий день, коли мене звільнили з клініки», — каже дівчина.

Вона також стверджує, що лікар запропонував їй гроші, щоб вона відкликала заяву. Черніков тим часом розповів НТВ іншу версію: «Так, був статевий акт. Була еякуляція. Я постійно контролював свої дії, всі дотики. Я питав її: «Еріка, ти відчуваєш себе добре, я не завдаю тобі шкоди?» І вона відповіла: «Так, я відчуваю себе добре».

Він додав, що зрозумів скоєне лише через 5 хвилин після закінчення статевого акту: «Я був шокований. І я зрозумів, що мої діти, мої онуки, моя дружина ніколи не пробачить мене. В той момент я ні про що не думав. Інший орган думав за мене».

Наразі розслідування кримінальної справи щодо колишнього лікаря — анестезіолога, обвинуваченого за частиною 1 статті 131 («Згвалтування») і частини 1 статті 132 («Насильницькі дії сексуального характеру») КК РФ завершено. Про це у вівторок, 28 серпня, повідомляє управління Слідчого комітету Росії (СКР) по Самарській області.

«За версією слідства, 2 серпня 2017 року обвинувачений, перебуваючи на робочому місці в приміщенні одного з товариств з обмеженою відповідальністю, який надає приватні послуги з косметології та пластичної хірургії в місті Самарі, скоїв згвалтування пацієнтки, яка знаходиться після операції під загальним наркозом», — йдеться в повідомленні.

В даний час кримінальну справу стосовно колишнього лікаря із затвердженим обвинувальним висновком направлено до суду для розгляду. Чоловіку загрожує до шести років у в'язниці .

Схожі новини