Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зґвалтував і викинув в колодязь: у Миргороді затримали жорстокого вбивцю

  • 24.08.2018, 15:35
  • 1 961

У четвер, 23 серпня, в колодязі каналізаційного колектора в Миргороді виявили тіло зниклої 37-річної місцевої жительки, яку поліція шукала 5 днів.

Жінка відпочивала з друзями в кафе, проте додому із зустрічі не повернулася, повідомляє OBOZREVATEL.

Встановлено, що вона була зґвалтована та вбита, після чого тіло скинули в каналізаційний колодязь поряд із розважальним закладом у центрі курорту, де зазвичай досить людно.

«Оскільки кафе працює до 23 години, а вбивство сталося пізніше, ніхто з відпочивальників і співробітників оздоровниці не міг надати поліції важливих відомостей. А 23 серпня майстер теплових мереж повідомив, що знайшов тіло жінки», — розповіла інспектор Миргородського відділу Нацполіції в Полтавській області Лариса Петренко.

За інформацією правоохоронців, зловмисника вже знайшли. У злочині підозрюють 31-річного місцевого жителя, батька двох маленьких дітей, який проходив випробувальний термін на посаді охоронця курорту. У день вбивства (п'ятниця, 17 серпня) якраз була його зміна.

Відзначається, що в загиблої залишилася 17-річна дочка, яку вона після розлучення з чоловіком виховувала одна.

Дані про злочин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства. Як повідомляє Миргородський відділ поліції, наразі затриманому, 31-річному мешканцю Миргородського району, оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст. 115 КК України) та обрано міру запобіжного заходу в порядку ст. 208 КПК України.

Схожі новини