Передплата 2024 ВЗ

П’яна поліцейська в Одесі влаштувала ДТП і хизувалася на камеру спідньою білизною

  • 01.08.2018, 18:34
  • 1 180

Сьогодні вночі в Одесі легковик Nissan, під керуванням нетверезої співробітниці одного з міських відділів поліції, врізався в припаркований автомобіль.

Про це повідомили в прес-службі поліції Одеської області.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

«Відповідно до результатів перевірки на алкотестері, водійка Nissan перебувала у стані алкогольного сп’яніння. У зв’язку з незгодою жінки з висновками тестування її направлено на додаткове медичне обстеження», — йдеться у повідомленні обласної поліції.

Втім, на цьому історія не закінчилася. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook активіст Дмитро Кравчук, так як у медустанові Маришева п’яна поліцейська влаштувала скандал, лаялася і навіть демонструвала на камеру свою спідню білизну.

Відносно порушниці складено протоколи за статтями 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, за вказаним фактом призначено службову перевірку. За її результатами буде прийнято рішення про притягнення працівниці поліції до диспциплінарної відповідальності.

Схожі новини