Передплата 2024 «Добра кухня»

Власниця готелю в окупованому Криму потішила розповіддю про російських відпочивальників

  • 01.08.2018, 08:43
  • 517

Користувачів соцмережі потішила розповідь господині одного з готелів в Форосі про поведінку туристів, які приїжджають відпочити на півострів.

Про це повідомляє ZIK.

«Туристи пішли скупі. Не хочуть платити. А ще — я раніше з таким взагалі не зустрічалася — забирають з номерів все: рушники, покривала. Цього року зняли зі стін і забрали картини! Я звичайно сама винна, звикла нічого не замикати, довіряти, номера не перевіряти, але такого навіть уявити не могла», — зазначила жінка.

Також вона зізналася, що заробітки за останні роки сильно впали.

«Думаю, таких грошових потоків, як п’ять років тому, в Криму ніколи вже не буде. Я маю на увазі в доларовому еквіваленті. Курс змінився, ціни виросли, а наші розцінки — ні. Доводиться більшу частину того, що виручили, назад вкладати. У цьому році, наприклад, оновили матраци, наматрацники, дещо ще по дрібниці. Оновлюємося, а як по-іншому?», — розповіла господиня готелю.

«Як несподівано. А вони нам в 14 розповідали, що тепер замість жебраків хохлів до них багаті росіяни попруть. Ну-ну», «Туристи хоч і скупі, зате скрєпоносні. Хотіли в Расєю, тепер плачте, хоч заливайтеся!», «Камені з неба, у вигляді туристів з Росії. А ви думали буде інакше?», «Турки шмонать почали, пора міняти дислокацію», — пишуть коментатори.

Схожі новини