Передплата 2024 ВЗ

Бенедикт Камбербетч врятував велосипедиста у бійці з хуліганами

Британський актор, знаний за роллю Шерлока Голмса, заступився за велосипедиста, на якого хотіли напасти хулігани, — повідомляє The Sun

Інцидент трапився неподалік лондонської вулиці Бейкер-стріт, де, за сюжетом книги і серіалу, жив Шерлок Голмс, якого зіграв Камбербетч.

Водій таксі розповів виданню, що актор побачив бійку з вікна автівки. Хулігани оточили велосипедиста і вдарили його пляшкою по голові. Тоді артист вийшов з машини і побіг на допомогу пораненому. Після цього нападники спробувало вдарити актора, та водій таксі також втрутився у сутичку.

За словами таксиста, він впізнав актора тільки після бійки. «Це здалося нереальним. Шерлок Голмс бився з чотирма нападниками на куті Бейкер-стріт. Він виглядав так, немовби точно знав, що йому слід робити, і був дуже мужнім», — розповів водій.

Хулігани також впізнали актора і втекли, він сам не постраждав. Поліція Лондона шукає нападників. В інтерв’ю The Sun Камбербетч заявив, що його вчинок зовсім не героїчний, він вчинив так, як «мав вчинити».