Передплата 2024 «Добра кухня»

Керівнику компанії «Ірокс» обрано запобіжний захід — тримання під вартою та півторамільйонна застава

Тим часом, працівники ПрАТ «Ірокс» вважають затримання свого шефа «підставою з квартирними квитанціями»

Сихівський районний суд Львова обрав запобіжний захід для генерального директора ПрАТ «Ірокс» Ігоря Микичака — тримання під вартою (до 9 червня 2018 року) та застава у сумі півтора мільйона гривень. Про це стало відомо «ВЗ» від адвокатів Ігоря Микичака.

Нагадаємо, минулого тижня департамент захисту економіки Національної поліції України затримав Ігоря Микичака, якого підозрюють у квартирному шахрайстві в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190, загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 12 років, із конфіскацією майна).

«Із лютого 2018 року львівська прокуратура розслідує кримінальне провадження за ознаками шахрайства, підробки та зловживання службовим становищем. На підставі зібраних доказів затримано керівника гаражного кооперативу та керівника фірми-забудовника, — повідомив керівник Львівської місцевої прокуратури № 1 Роман Сапуцький. — Перевіряємо причетність Микичака і до інших порушень, де фігурує будівельна компанія „Ірокс“: самовільне захоплення земельних ділянок».

Тим часом, працівники ПрАТ «Ірокс» вважають затримання свого шефа «підставою з квартирними квитанціями». Покупець уклав договір на придбання помешкання 5 квітня 2018 року, але в офіс «Ірокса» приніс квитанцію про оплату «квадратних метрів» 1 квітня, у вихідний день. Коли клієнт прийшов в офіс компанії, аби показати документ про оплату помешкання і уточнити, чи вже надійшли гроші на рахунок, в офіс також прийшли силовики. Обшукали офісні кабінети, вилучили оригінал договору помешкання на Антонича, яке напередодні придбав покупець і «оплатив» на майже тиждень раніше…

Також вилучили ще кілька угод про придбання помешкань на вул. Антонича.

Схожі новини