Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів’янам, які у квітні сплачуватимуть за проїзд у трамваях банківською карткою, отримуватимуть додаткову поїздку

  • 10.04.2018, 20:14
  • 664

У Львівському електротранспорті впроваджується технологія оплати проїзду безготівковим методом за допомогою платіжних карт.

Термінали у львівському електротранспорті впроваджує ПриватБанк, а технологія передбачає можливість оплати трьома способами: через магнітну стрічку, чіп, а також безконтактний спосіб оплати NFC.

З 1 до 30 квітня для львів'ян діє акція — пасажири, які оплачуватимуть проїзд у трамваях карткою Mastercard від ПриватБанку за допомогою спеціального термінала, зможуть здійснити ще одну поїздку того ж дня безкоштовно. Вартість другої поїздки повернеться на картку пасажира. Детальніше — на сайті promos.privatbank.ua

Зараз встановлено та працює 6 терміналів для оплати у вагонах № 1088 і 1182. Обидва вони зазвичай курсують на 8 маршруті на Сихів. У найближчі 2 тижні ще 13 вагонів отримають такі термінали. Контроль оплати за проїзд здійснюватиметься за допомогою т.зв. зворотніх терміналів, які матимуть усі контролери.

Хто може брати участь в акції?

Клієнти ПриватБанку — власники карток Masterсard® від ПриватБанку, дієздатні громадяни України.

Як взяти участь в акції?

Оплачуйте карткою Mastercard поїздки в Дніпропетровському та Львівському електротранспорті (термінал для оплати банківською картою на турнікеті).

Яке заохочення чекає на учасників акції?
Вартість другої поїздки в день — безкоштовна. Під «безкоштовним проїздом» розуміється відшкодування вартості другої оплати на картку клієнта в період дії акції.

Ще більше інформації про актуальні акції ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини