Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Одинадцять автобусів змінять маршрут

Причина цього — на ремонт закрили наступну частину Личаківської: на ділянці від вул. Черемшини до вул. Долішньої.

З суботи, 16 березня, у Львові, через ремонт буде перекрито для руху транспорту вулицю Личаківську (на ділянці від вул. Черемшини до вул. Долішньої). Тож одинадцять міських автобусів (№ 5-Н, 15, 18, 24, 29, 36, 39, 47-А, 50), а також соціальний маршрут для студентів змінять маршрут.

Зокрема, маршрутка № 29 (курсує з Винників до вул. Чернівецької) матиме особливий формат роботи. Як повідомив в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика, один автобус № 29 поїде до вул. Долішньої. Звідти пасажири підуть пішки до вул. Богдана Котика і там пересядуть на другий автобус маршруту № 29. «Пересадка буде безкоштовною, — інформує Олег Партика. — Для цього пасажирам у першому автобусі даватимуть відповідні квитки, які вони віддадуть у другому автобусі».

За його словами, більшість маршрутів (47-А, 24, 15, 50) об'їжджатимуть через вуд. Мечника, потім виїдуть на вулицю Зелену і далі по своїх маршрутах. 39 та 18-й маршрути матимуть кінцеву біля стадіону «Скіф» (вул. Некрасова), а 36 та 5-А об'їжджатимуть через Богданівську.

Схожі новини