Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Букмекери назвали фаворита поєдинку «Динамо» — «Лаціо»

  • 15.03.2018, 13:38
  • 742

Футболісти київського «Динамо» 15 березня проведуть вдома матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти італійського клубу «Лаціо».

На думку букмекерів, дещо кращі шанси на успіх має римський клуб, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерського справи — контора William Hill приймає ставки на перемогу італійців з коефіцієнтом 2,15. Успіх підопічних Олександра Хацкевича оцінюється в 3,40, нічия — в 3,30.

Зустріч, яка розпочнеться у четвер на київському НСК «Олімпійський» о 20.00, обслуговуватиме іспанська бригада суддів. Головний арбітр — Хесус Хіль Мансано, асистенти — Анхель Невадо Родрігес, Дієго Барбер Севілья, додаткові асистенти — Карлос дель Серро та Рікардо де Бургос, четвертий рефері - Роберто дель Паломар.

Нагадаємо, у першій зустрічі в Римі кияни зуміли здобути нічию — 2:2. М'ячі забили Чіро Іммобіле і Феліпе Андерсон — у римлян, Віктор Циганков та Жуніор Мораес — у киян. Бразилець із сімома забитими м'ячами вийшов на друге місце у списку бомбардирів нинішнього розіграшу ЛЄ (лідирує з 8-ма голами форвард іспанського «Атлетика» Арітц Адуріс), але «Динамо» втратило хавбека Дениса Гармаша, вилученого арбітром вже після фінального свистка.

Схожі новини