Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівські активісти сьогодні таки блокуватимуть концерт Ірини Білик

Вона повинна сказати публічно, що Росія – агресор і усі питання будуть зняті, — каже Олег Радик, керівник “Економічного бойкотного руху”  у Львові

6 березня у Львівській опері має відбутися концерт української співачки Ірини Білик “Без гриму. Найкраще. Про кохання”, що запланований у рамках гастрольного туру 33-ма містами України. У концертній програмі також має взяти участь дружина футболіста донецького “Шахтаря” Ольга Рокицька.

“ВЗ” уже писав, що задовго до виступу Білик у Львівській опері активісти “Економічного бойкотного руху” у Львові пообіцяли не допустити проведення концерту, оскільки Білик — частий гість у Москві.

Активісти надіслали листа керівництву Львівського театру опери та балету, у якому, зокрема, йдеться “Сьогодні Україна вперше за багато століть своєї історії отримала реальний шанс відстояти свою незалежність у війні проти споконвічного агресора – Московії. Ми ведемо війну не лише за територію, а й за свідомість наших людей“.

Ірині Білик активісти пропонують публічно заявити, що Росія — це країна-агресор, а Крим і Донбас — Україна.

- Вона повинна сказати публічно, що Росія – агресор і усі питання будуть зняті, – сказав журналісту “ВЗ” керівник “Економічного бойкотного руху” у Львові Олег Радик.

Як відомо, досі співачка цього не зробила. На прес-конференції, яку минулого тижня для журналістів організував продюсер Ірини Білик — Олег Збаращук пояснив позицію співачки і її волонтерську діяльність в Україні. “Невже у Львові хочуть зробити картинку для Раші-ТВ?” - підсумував Збаращук свої аргументи. Та й квитки, за його словами у Львівській опері всі розкуплені.

За кілька годин перед концертом у Львівській опері я знову зателефонувала до керівника “Економічного бойкотного руху” Олега Радика.

- Ні, нічого не змінилося, - сказав пан Олег. - Від своїх планів блокувати концерт Ірини Білик ми не відмовилися. Вона не визнала досі Росію агресором.

- Як саме відбудеться блокування?

- Зараз не можу сказати. Хочемо, щоб усе минуло мирно. Але на все воля Божа...

Схожі новини