Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На заводі «Фуджікура» робітниця намагалася вчинити самогубство

  • 06.03.2018, 14:39
  • 1 332

Жінка порізала собі горло, її госпіталізували у психлікарню.

На японському заводі «Фуджікура», що у селі Підрясне Яворівського району Львівщини, працівниця заводу вчинила спробу самогубства. Поліцейські встановили, що 31-річна львів’янка, перебуваючи на робочому місці, канцелярським ножем травмувала собі шию.

На місці події прибули слідчо-оперативна група, медики. Попередньо, причиною спроби суїциду стало відсторонення її від роботи, у зв’язку з перебуванням у нетверезому стані. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області. Медики діагностували у жінки «різану рану ділянки шиї, алкогольне сп’яніння».За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі. Правоохоронці проводять досудове розслідування.

Жінку медики госпіталізували у Львівську обласну психіатричну лікарню, - повідомив керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги Володимир Похмурський. За словами медиків, рана, яку нанесла собі працівниця “Фуджікури”, загрози життю не несе.

“Високому Замку” вдалося отримати коментар безпосередньо від представників компанії. Як зазначили у прес-службі “Фуджікури”, працівниця прийшла на роботу в ранкову зміну у стані алкогольного сп'яніння. Це побачила бригадир, бо працівниця вела себе агресивно і вживала нецензурні слова. Її усунули від роботи, і вона мала піти додому. Жінка пішла в жіночу перевдягальню, де усі залишають робочий одяг. Дорогою з перевдягальні на сходах на другому поверсі вона вчинила зі собою такі дії. Це побачили охоронці, бо було багато крові. Підбігли, щоб надати медичну допомогу. Оскільки на підприємстві є медпункт. Жінка вела себе агресивно, довелося навіть руки зв'язати. Викликали швидку і поліцію”.

Схожі новини