Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трамп і Болдуїн посварилися у Twitter

Суперечка президента США і відомого актора вийшла на новий рівень

Президентові США дуже не подобається манера, з якою його подає у популярній сатиричній програмі „Saturday Night Live” відомий актор Алек Болдуїн. Тому останній став темою нових твітів Трампа.

«Алек Болдуїн, посередня кар’єра якого згасає, рятує її завдяки невтримній критиці на мою адресу на SNL. Він недавно сказав, що імітація мене була агонією. Алеку, агонія – це для тих, хто змушений спостерігати за нею. Вже б повернуся Даррелл Гамонд, - веселіший і набагато більший талант», - написав Трамп, і не дивно, що отримав шквал відповідей.

Болдуїн, у свою чергу написав: "Якою б ця агонія це була, я хотів би залишитися тут до моменту імпічменту, останньої промови, до відставки та вертольотів, які відлітають до Мара-а-Лаґо (відпочинковий комплекс Трампа у Флориді. – «ВЗ».). Ти знаєш, - до тих хороших речей, на які ми всі чекаємо»

У наступному твіті Алек Болдуїн знущається над президентом, не приховуючи свого бажання «дочекатися запрошення у бібліотеку Дональда Трампа».

"Міні-гольф, рецепти шоколадного торту, маленька чорна книжечка з номерами телефонів порнозірок. Входиш і через п'ять хвилин виходиш. Саме так", - продовжив він знущатися над президентом.

Схожі новини