Передплата 2024 «Добрий господар»

Через значне похолодання львів’ян закликають допомогти безхатькам

  • 26.02.2018, 16:00
  • 676

Львів’ян закликають допомагати бездомними знаходити пункти обігріву та приносити теплі речі у Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На найближчі дні синоптики обіцяють збереження холодної погоди. Мерія нагадує, що у Львові цілодобово діють пункти обігріву на вул. Кирилівській 3а (де є відділення й нічного перебування), Личаківській, 56, Сербській, 15 та Городоцькій, 163а. У пунктах можна зігрітися гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування. За необхідності можна взяти й теплий одяг.

Усіх небайдужих закликають повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб чи скеровувати їх безпосередньо до Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян.

Повідомити про місцеперебування бездомних людей можна за телефоном 233 14 79 або 233 10 49. Небайдужі львів’яни можуть приносити теплий одяг – светри, штани, куртки та взуття середніх розмірів, особливо чоловіче. Також – білизну, шкарпетки, тощо. Речі можна приносити за адресою: вул. Кирилівська, 3-а (бічна Шевченка). Телефон: 233-14-79.

Схожі новини