Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Луцьку знайшли… мумію

Шокуюча звістка облетіла Луцьк: в одному з мікрорайонів міста знайшли… мумію. У квартирі біля тіла давно померлого чоловіка, загорнутого у простирадла, лежав й муміфікований кіт!

Ця містична історія почалася три роки тому. За загадкових обставин зник 59-річний господар помешкання. Сусіди, стривожені відсутністю чоловіка, викликали правоохоронців. Мовляв, Володимира давно нема, нікому про від’їзд він не сповіщав, під порогом валяються прострочені платіжки за комуналку. Та дільничний, схоже, не особливо перейнявся долею зниклого. Послався на те, що, відповідно до нового законодавства, не має права відкривати двері і заходити у квартиру. Тож помешкання не відчиняли. Припустили, що після смерті матері Володимир поїхав у Росію до жінки.

Йшли роки. Люди звиклися, що сусідська квартира постійно замкнена. Аж це помітили, що двері – настіж. І знову викликали правоохоронців. Ті, коли зайшли всередину, вжахнулися: всередині був господар. Давно неживий… Попередньо, чоловік помер своєю смертю (хоч остаточно відповідь має дати судово-медична експертиза). А от хто і чому зламав замок у вхідних дверях його помешкання, з’ясовують. Можливо, у квартирі-пустці хотіли похазяйнувати злодії. Та, натрапивши на мумію, з переляку дали драпака.

Схожі новини