Передплата 2024 «Добрий господар»

Названо дату найпотужніших санкцій США проти Росії

  • 17.01.2018, 15:56
  • 965

Першу із семи "кремлівських доповідей" адміністрації США, яка містить деталі нових санкцій проти Росії, оприлюднять 29 січня.

Про це заявив посол США в Росії Джон Хантсман, передає "Голос Америки".

Очікується, що Вашингтон введе нові санкції проти Росії у зв'язку з її передбачуваним втручанням в президентські вибори в США в 2016 році.

У відповідь на питання скільки людей потраплять під нові каральні заходи США, посол Хантсман сказав: "Подивимося". Він додав, що, безсумнівно, нові санкції вплинуть на відносини США з Росією.
У відповідь на цю заяву американського посла російський сенатор Олексій Пушков пригрозив, що нові антиросійські санкції США зроблять конфронтацію з Росією незворотньою.

Пізніше стало відомо, як російські олігархи намагаються уникнути попадання в список і захистити свої активи.

Як повідомляв "Обозреватель", російські спецслужби зафіксували небувалу активність фінансової розвідки США в країнах Європи і ряді інших держав, пов'язану з підготовкою до введення нового списку санкцій проти Москви.

Очікується, що США можуть фінансово знищити "ближнє коло" Путіна після того, як буде оприлюднено наймасштабнішу доповідь про "індивідуальні санкції" проти російських олігархів і чиновників.

Схожі новини