Передплата 2024 «Добра кухня»

НАБУ зібралося допитати Авакова у справі «чорної бухгалтерії» Партії регіонів

  • 01.10.2016, 08:52
  • 650

Главу МВС допитають у якості свідка.

Національне антикорупційне бюро України на наступному тижні має намір допитати міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова як свідка у справі так званої «чорної бухгалтерії» Партії регіонів. Про це повідомили в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі, передає УТ.

Зокрема, антикорупційні органи мають намір допитати главу МВС у зв'язку з подачею ним додаткових матеріалів «чорної бухгалтерії».

«На наступному тижні, я думаю, ми викличемо міністра, допитаємо як свідка, як вони з'явилися, звідки, чому саме зараз вони з'явилися», — про це повідомили в САП, посилаючись на слова Холодницького.

У свою чергу в прес-службі НАБУ повідомили, що Аваков буде допитаний, якщо виникне така необхідність. «Є наміри запросити Авакова, щоб дізнатися у нього, де він взяв ці додаткові матеріали, і чи немає ще документів подібного роду», — сказали в НАБУ, додавши при цьому, що певне рішення щодо цього поки ще не прийнято.

«Мені не подобаються дозовані викиди інформації. Таке враження, що ми знову перетворюємо провадження в серіали ... Цього не треба і не можна робити ... Тобто в необхідний час, в необхідний момент через чотири місяці з'являються нові і нові сторінки (по «чорній бухгалтерії» Партії регіонів — Ред.), що може свідчити, що хтось комусь дозовано видає ... я так розумію, там чотири листи, я ще їх не бачив», — сказав керівник САП Назар Холодницький.

Схожі новини