Передплата 2024 «Добра кухня»

Українські військові відвели від лінії фронту на Луганщині більшу частину танків

  • 06.10.2015, 12:42
  • 623

Командування сектору "А" спільно з представниками ОБСЄ підбило підсумки першого дня виконання доповнень до Мінських угод щодо відведення озброєння.

Про це повідомив речник АТО у Луганській області Руслан Ткачук, передає Еспресо.TV з посиланням на його прес-службу.

За його інформацією, передову на Луганщині залишила більша частина танків Т-64 та Т-72. Сьогодні планується завершити цей етап.

"Згодом розпочнеться другий - відведення від лінії розмежування протитанкових гармат Д-48 та Д-44 калібру 85 міліметрів та 82-мм мінометів", - зазначив Ткачук.

За даними Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування, терористи "ЛНР" також здійснюють відведення озброєння.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний спротив", відведення бойовиками військової техніки носить скоріше демонстративний характер.

"На кожній дільниці в районі н. п. Щастя, Станиця Луганська, Весела Гора, Слов'яносербськ та Жолобок помічено відведення груп техніки по 3-5 танків, у той час як по 10-15 танків залишаються на цих же ділянках", - зазначив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Схожі новини